Çfarë është e përfshira në një Shërbim RAID Rimëkëmbjes

RAID recovery service

Shërbim shërim RAID

Shërbim shërim RAID – është ndoshta një nga më në shërbimet e kërkesës në treg sot. Ideja e humbjes së të dhënave është vetëm aq traumatik se ajo mund vetëm të kthehet sistemin tuaj për një ditë në një ngrirje. Kjo është bërë një problem i përditshëm në ditët e jetës së atyre që të kapem për kompjutera për nevojat e tyre magazinimit të të dhënave. Por gjë e mirë ka shumë shërbime që ende mund të merrni. Tani, kur do të keni nevojë për një Shërbim shërim RAID?

Qartë, ju do të duhet këtë shërbim sapo ju të përjetojnë papritur humbjen e të dhënave në sistemin tuaj RAID. Bastisja është bërë në të vërtetë për të mbajtur të sigurt e të dhënave. Për shembull, në RAID 5, të dhënave është e ndarë në pjesë nga mirroring. Pasi një disk të caktuar shkon i çmendur, disqe të tjera që përmbajnë të njëjtën kartelë do të qëndrojnë në shpëtim. Megjithatë, atje do të vijë një kohë kur sistemi do të duhet Shërbim shërim RAID nëse problemi hits koleksion si një e tërë. Probleme të tilla si fshirja aksidentale e dosjeve, korrupsioni i dosjeve solli nga viruset, ndërprerje e papritur pushtet që çon në humbjen e të dhënave dhe një tërësi shumë më tepër krijon një nevojë për shërbimin.

Pyetja nëse të dhënat e humbur ende mund të shikohet është aq abuzuar. E vërteta është, mund të ketë disa raste kur të dhënat nuk do të shkojnë prapa në saj 100% formë të përsosur. Kjo është për shkak të disa kufizimeve të sjella nga në masën e dëmit. Por kjo tërësisht mund të ndihmohen.

Shërbim shërim RAID zakonisht do të priren të përdorin softuer për të korrigjuar problemin. Software është projektuar për të tërhequr të dhënave të bllokuar brenda sistemit. Për shkak të shkathtësi të këtij software, shërbim mund edhe të bëhet online.

Software mund edhe të shkarkohet falas. Ende, e vërteta ende vazhdon se RAID vjen aq e brishtë që nuk mund të rrezikojë duke e lënë atë me një dorë të pakualifikuar. Prandaj, nevoja për shërim të dhënave duhet gjithmonë të lihet për një ekspert. Kjo është për të parandaluar dëmtimin e mëtejshëm në sistemin që mund të çojë në humbjen e të dhënave të përhershëm.

Ajo është e mirë për të dini se ka shumë shërbime që ju mund të besimit. Si ju bëjë dobi të këtyre shërbimeve, kurrë nuk do të bëjnë të pamundurën duke kërkuar për një sistem rezervë për të parandaluar humbjen e të dhënave të ndodhë përsëri. Shumica e kompanive që ofrojnë Shërbimet shërim RAID janë në fakt të aftë me të dhënat e shërimit, por gjithashtu të sigurojë që konsumatorët do të merrni kënaqësi për kohë të gjatë. Kjo është arsyeja pse sisteme backup duhet të instalohet shumë. Këto sisteme janë të instaluar nga vetë kompania dhe mund të arrihen nga përdoruesi në mënyrë që të dosjeve backup rregullisht. Kjo do të zvogëlojë nevojën për thirrje për ndihmë përsëri.

Të dhënat e humbur në ditët e sotme mund të dëmtojë sistemin tuaj në një moment në kohë, ende, nuk është një zgjidhje e plotë për atë që mund edhe të arrihen lehtë. E vetmja gjë që ekspertët janë duke i kërkuar është që përdoruesi nuk duhet të përpiqet për të rregulluar sistemin e në qoftë se ka njohuri të kufizuara në lidhje me të. Prisni për ekspertët që do të vijnë për ndihma juaj për të parandaluar dëmtimin e mëtejshëm nga marrja e vendi.

RAID recovery service
Shërbim shërim RAID